Článek

SPRÁVNÝ ODHAD TRŽNÍ CENY NEMOVITOSTI JE ZÁKLADEM ÚSPĚŠNÉHO PRODEJE!

By 18.3.2020 4 března, 2021 No Comments

Přemýšlíte o tom, že prodáte svůj byt nebo dům? Nebo byste jenom rádi věděli, jakou má hodnotu?

Není nic jednoduššího, než využít online odhadu ceny vaší nemovitosti. Je to jednoduchá služba, která je přesná. A co víc – je úplně zdarma, nemusíte nikam chodit ani hledat data na internetu.

Online odhady nemovitostí, které zpracovávám, vycházejí z databází realitních kanceláří. Využívám také profesionální cenové mapy, které srovnávají podle lokality, údaje o nabízených a zároveň o reálně prodaných nemovitostech z katastru nemovitostí. Nemůže se vám tak stát, že byste svou nemovitost prodali pod cenou.

Právě naopak. Díky přesnému odhadu ceny svou nemovitost prodáte přesně za tu cenu, kterou má. Nebo vyšší. A pokud se zatím prodávat nechystáte, budete mít perfektní přehled o tom, kolik byste za svou nemovitost mohli utržit.

A jak online odhad funguje? Stačí využít odkaz www.petrivanko.cz/online-odhad, kliknete na tlačítko, vyplníte základní údaje o vaší nemovitosti a odešlete ho ke zpracování. Potom vám odešlu potvrzení, že jsem váš email dostal a začnu na odhadu pracovat. Během několika hodin se dozvíte přesný odhad i s návrhem ceny, za kterou je možné nemovitost prodat.

Online odhadu využilo už několik desítek mých klientů. Díky němu více než devět z deseti z nich prodalo svůj byt nebo dům za odhadnutou cenu. V průměru navíc získali od 300 tisíc korun víc, než kdyby se je snažili prodat sami.

Díky profesionálnímu odhadu nemovitosti klienti prodávají také rychleji. A to právě i díky správně zvolené ceně bytu či domu. Není ani příliš vysoko, ani příliš nízko. Většina lidí, kteří chtějí zjistit cenu své nemovitosti, projdou realitní servery. Hledají byty stejné velikosti ve stejné lokalitě. Srovnají stav nabízených bytů s tím svým a snaží se určit rozdíl ceny. Tak jednoduché to ale není.

Už kvůli tomu, že nabídková cena je často jiná než reálná cena, za který se byt nakonec opravdu prodá. Proto je online odhad mnohem přesnější. Nesrovnávám totiž nabídkové ceny, ale ceny, za které se nemovitosti opravdu prodaly. Znám dobře pardubický realitní trh a díky tomu poradím, jakou cenu je za byt reálně možné dostat. A klientům pomoci prodat za opravdu tu nejvyšší možnou cenu.