Článek

VIDEOPROHLÍDKA PŘITÁHNE TY SPRÁVNÉ ZÁJEMCE.

By 18.3.2020 4 března, 2021 No Comments

Základ inzerátu, který přitáhne zájemce, jsou dobré a kvalitní fotografie. Je ale způsob, jak zájemců přilákat ještě víc. A to video. Kvalitně udělané video ukáže nemovitost lépe, než fotografie. Poptávající si nemovitost umějí představit mnohem lépe a hned vědí, zda by o ni měli zájem. Díky tomu k vám dorazí opravdu jen ti, kteří mají reálný zájem o koupi.

Jak si zajistit videoprohlídku? Stačí se obrátit na mě a já se o ni s pomocí nejlepších odborníků postarám, a to zcela zdarma. Videoprohlídka je běžným nástrojem, díky kterému se mi daří oslovit správné zájemce a díky tomu nemovitost rychleji prodat.

Hlavních výhod videoprohlídky je hned několik. Jednou z nich je, že video pojme opravdu velké množství informací a předá je dál. Ať už jde o dispozice či vybavení. Fotografie mohou někdy zkreslovat, video je v tomto ohledu podstatně „šikovnější“.

Druhou velkou výhodou je to, že video více působí na emoce potencionálních zájemců. Mohou se na první pohled zamilovat do kuchyňské linky, stylové vany nebo jiného zajímavého detailu ve vašem bytě. Pokud se to stane, je dohoda mnohem blíž.

Video dokáže vzbudit zájem, lidé si začnou představovat, jak by se jim v nemovitosti asi žilo. Záběry také přispívají k tomu, jak je váš inzerát vnímaný. Dává bytu či domu punc exkluzivního zboží, což vytváří vynikající vyjednávací pozici při prodeji.

Vzhledem k tomu, že již několik let spolupracuji s kameramany, odborníky ve svém oboru, tak vím,  jak by měla videoprohlídka vypadat, jak by měl vypadat její scénář i jednotlivé záběry. Byt zdokonalíme s designérem a vypíchneme jeho přednosti. Prohlídky, které tvoříme, si získávají pozornost a zájem poptávajících.

V kostce se dá říct, že dobře udělaná videoprohlídka má jasný scénář – má ukázat byt, takový, jaký je. Ukázat jeho přednosti a atmosféru. Záběry jsou plynulé a nezasekávají se na detailech. Zájemci musejí mít pocit, že stojí v bytě a prohlížejí si ho. 

Tomu odpovídá také skladba záběrů, které neskáčou nesmyslně z místnosti do místnosti, ale plynule ukazují dispozice bytu a pokud za to stojí, tak také exteriér – blízké okolí bytu, společné prostory. I tyto aspekty mohou být pro zájemce zajímavé a důležité. 

Správnou náladu vytvoří také dobře vybraná hudba. Komentář je vždy na zvážení. Video by nemělo být zbytečně dlouhé. Mělo by mít maximálně do dvou minut. To je správná délka, kdy diváci udrží stoprocentní pozornost.

Existují ale také situace, kdy videoprohlídka není na místě. Kdy to je?

  • V případě hodně malých bytů, protože video může prostor dělat ještě menším.
  • V případě zanedbaných prostor.
  • Takové nemovitosti samozřejmě také mají svoje kupce, ale video je v tomto případě kontraproduktivní.
  • Rád vám poradím a navrhnu vám možnosti právě pro vaši nemovitost. Stačí mě kontaktovat.